Base Lodge Renovation & Expansion

Also setting the foundation for future development is the completion of renovations to the first level of the Base Lodge. Major construction relocated the ticket and pass office with new front-facing ticket windows at the lodge entrance and ticket desk and pass office centrally located inside on the first floor. The Waterville Valley Adaptive Snowsports program was also moved to a redesigned headquarters with improved accessibility and function. Other additions include an improved changing and storage area, directional signage, and aesthetic enhancements. The extensive first floor renovations are just 23% of the final project but are crucial to building the foundation for more convenient traffic flow and access to amenities. A 12,000 sq. ft. expansion, set to begin in summer 2018, will include a new rental shop to complete the convenient pathway from arrival onto snow. The expansion will also add more lounge and recreation space, with a focus on mountain views and amenities, and extend this season's new aesthetic improvements and design throughout the lodge.

 

Base Lodge Renovation & Expansion